Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

  & ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
        --------------------●----------------
Σατωβριάνδου 12 – ΤΚ 104 32, ΑΘΗΝΑ 
ΤΗΛ: 210- 52 35 405   
  Mail: syl.synt.eydap@gmail.com                                                  Αθήνα, 13 Απριλίου 2022

Αρ. Πρωτ. 86

Προς: Τον Δ/ντα Σύμβουλο
          Κο Σαχίνη Χαράλαμπο


      Κύριε Δ/ντα,
      Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα για τους συναδέλφους συνταξιούχους (και εργαζομένους), για τα οποία πρέπει να δοθεί λύση άμεσα.
1) Χώρος Αναμονής για επισκέψεις στους γιατρούς. Ο χώρος αναμονής για την επίσκεψη στους γιατρούς, στην είσοδο του Υγειονομικού, είναι επικίνδυνος για την υγεία αυτών που περιμένουν να επισκεφθούν τους γιατρούς, διότι τον χειμώνα κάνει υπερβολικό κρύο και το καλοκαίρι ζέστη. Ο χώρος είναι ανοιχτός. (εμείς προτείνουμε την διαμόρφωση του παλαιού φωτοτυπίου ώστε να καταστεί κατάλληλο για την αναμονή των συναδέλφων).
2) Η διαδικασία για τα παραπεμπτικά των εξετάσεων να γίνεται με την ίδια διαδικασία που γίνεται με την άυλη συνταγογράφηση των φαρμάκων.
3) Οι εξετάσεις που γράφονται από εξωτερικούς γιατρούς, να βρεθεί τρόπος να θεωρούνται ηλεκτρονικά έτσι ώστε οι συνάδελφοι να μην χρειάζεται να προσέρχονται στο Υγειονομικό για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Επίσης, να συνδεθεί η ΕΥΔΑΠ μέσω ΗΔΙΚΑ, όπως γίνεται και στον ΕΟΠΥΥ, ώστε οι γιατροί να έχουν πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο του κάθε συναδέλφου.
4) Σχετικά με την χορήγηση των φαρμάκων σε περιοχές εκτός Αθηνών, προτείνουμε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ώστε να υπογραφεί συλλογική σύμβαση  μεταξύ του Π.Φ.Σ και της ΕΥΔΑΠ για να μπορούν όλοι οι ασφαλισμένοι του Υγειονομικού της ΕΥΔΑΠ να παίρνουν τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από όλα τα φαρμακεία της χώρας. Δεδομένου ότι πολλοί συνάδελφοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διαμένουν εκτός Αθηνών.

Κοινοποίηση: 1) Γενική Δ/ντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού
                              Κα Βλαστάρη Αικατερίνη

                         2) Δ/ντη Υγειονομικού
                             Κο Σινιώρη Γεώργιο

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΜΠΑΚΑΣ                                                ΑΘ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.