Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

                          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ
                  ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦ/ΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΏΝ & ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠ/ΚΗΣ ΑΣΦ/ΣΗΣ
                                                                          (ΕΤΑΜ - ΕΤΕΑ)   
                                                       -------------------●----------------
ΑΘΗΝΑΣ 58 – ΤΚ 105 51, ΑΘΗΝΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ  -  ΤΗΛ: 210- 52 35 405   ΦΑΞ: 210-52 37 241
                                                            -------------------------●-----------------------


                  Αριθ. Πρωτ. 927                                                                             Αθήνα, 11 Απριλίου 2016

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ σας ενημερώνει για τα διάφορα θέματα που είναι σε εξέλιξη.
  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, όπως όλοι μας ακούμε από τα διάφορα που διαρρέουν από τα κανάλια, πάλι εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε το μάρμαρο του τρίτου μνημονίου. Οι Συνταξιούχοι στην κλίνη του Προκρούστη με νέες περικοπές σε συντάξεις, αύξηση φορολογίας, άμεσοι και έμμεσοι φόροι, μειώνοντας το εισόδημά μας ακόμη περισσότερο. Μας φτωχοποιούν, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, διότι εμείς που δουλέψαμε και πληρώσαμε φταίμε για την κατάντια της χώρας ενώ αυτοί που εισπράττουν πολλά δεν πληρώνουν και πάλι αυτοί που μας κυβερνάνε και δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο, μένουν στο απυρόβλητο. Κρίμα της μεγαλόστομες εξαγγελίες και τις κόκκινες γραμμές που πίστεψε ο ελληνικός λαός. Δυστυχώς συνάδελφοι, -σες, όλα γίνονται για την καρέκλα της εξουσίας και όχι για το συμφέρον της χώρας και του λαού της που υποφέρει και καθημερινά έρχεται σε απόγνωση μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.
   Οι αυξήσεις στα καύσιμα, στο ΦΠΑ, στο ρεύμα, στο νερό, στα τρόφιμα, οι αυξήσεις φορολογικών συντελεστών, μείωση αφορολογήτου, οι μειώσεις στις συντάξεις μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και στον αφανισμό. Το ξέρουν συνάδελφοι,-σες, το γνωρίζουν. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον πολιτικοί να πουν όχι στην εξαθλίωση του λαού. Τα πουλάμε και τα δίνουμε όλα διότι όταν θα φύγουν από την εξουσία δεν  θα μείνουν πλέον στην Ελλάδα. Έχουν όλοι αυτοί κάνει το κουμάντο τους. Εμείς θα προσπαθούμε πάντα, στην πλάτη μας θα πειραματίζονται όλοι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ.
1.    Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, όσοι αποχώρησαν από την Υπηρεσία μετά από 1-1-2010, και δεν έχουν κάνει αγωγή για διαφορά δώρων από το εφάπαξ, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο ή με το γραφείο του δικηγόρου του Κου Τσάντη, στο τηλέφωνο: 210-52.40.400 ή όπου αλλού αυτοί νομίζουν για να καταθέσουν αγωγές.
2.    Όσοι δεν έχουν καταθέσει αγωγή για τις Περικοπές του Νόμου 4093 και 4051 που αφορά όλους ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο ή με το γραφείο του Κου Τσάντη ή όπου αλλού θέλουνε.
3.    Όσοι συνάδελφοι αποχώρησαν από την Υπηρεσία από 1/1/1999 έως και 31/12/2007, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο, να ενημερωθούν για υποθέσεις που τους αφορούν.
4.    Όσοι συνάδελφοι είχαν καταθέσει αγωγή για το καταληκτικό κλιμάκιο 1993 – 1997, να επικοινωνήσουν με το Δικηγορικό γραφείο του Κου Τσάντη στο 210-52.40.400, που αφορά περίπου 660 άτομα.
5.    Όσοι συνάδελφοι δεν τους γίνονται κρατήσεις υπέρ του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο για να κάνουν την εγγραφή τους. Επίσης, όσοι συνάδελφοι έχουν κινητά να τα δώσουν στον Σύλλογο για να έχουν άμεση επικοινωνία με τον Σύλλογο μέσω μηνυμάτων όταν χρειάζεται.
6.    Οι βεβαιώσεις για φορολογική χρήση από έξοδα Υγειονομικού έχουν εκδοθεί από την ΕΥΔΑΠ και μπορείτε να τις παραλάβετε από Γ’ Σεπτεμβρίου και Σατωμβριάνδου από τον Κο Σάκη.

Συναδέλφισσες – οι, ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον νομικό Σύμβουλο Κο Τσάντη και με συνεχείς επαφές με την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ προσπαθεί να δώσει λύση στα θέματα που μας αφορούν έτσι ώστε να μην τραβάνε πολλά χρόνια με τα δικαστήρια και οι λύσεις να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές Συνταξιούχους και ΕΥΔΑΠ.

ΕΚΔΡΟΜΗ: Η εκδρομή θα γίνει με διάρκεια δέκα (10) ημερών σε Πράγα – Βιέννη – Βουδαπέστη – Βενετία (και επιστροφή με καράβι από Αγκόνα - Πάτρα) και με αναχώρηση στις 26 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Σύλλογο.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται ολόψυχα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

                               ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Με υγεία προσωπική και οικογενειακή και ότι επιθυμεί ο κάθε συνάδελφος και συναδέλφισσα.
Ας διδαχθούν από τις Άγιες Ημέρες οι κυβερνώντες και να σταματήσουν τα πάθη για τον ελληνικό λαό.
Ας σκεφτούν και ας προσφέρουν την πραγματική Ανάσταση στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
Συνάδελφοι –σες, δουλέψαμε, πληρώσαμε, προσφέραμε στον τόπο μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε και να στηρίζουμε την πατρίδα μας. Δικαιούμαστε και εμείς πραγματική Ανάσταση και στήριξη από τους Κυβερνώντες.

                               ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


             Γ. ΜΠΑΚΑΣ                                                      ΑΘ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.